Vill du veta vilka som valt att arbeta med oss?

Läs om våra kunder och
våra övriga nyheter här!


1

dec 20

ESVAS börjar samarbete med med ICA Supermarket Rimbo

Kevin har fått nöjet att börja arbeta med ICA Supermarket Rimbo. Rimbo kommer använda sig av uppföljningsverktyget Ratten, säljkonferenser i butik och ta hjälp av ESVAS för att göra budget. Välkomna till oss som kund!
Läs mer...

17

nov 20

Nya restriktioner

På grund av den ökade smittspridningen i landet så väljer vi på ESVAS att återigen stänga kontoret, detta innebär att alla på ESVAS jobbar hemifrån (från och med igår 16/11). Vårt arbete mot er i butik påverkas inte av detta utan fortsätter att ske digitalt via såväl telefon- som videosamtal. Eftersom vi har möjlighet att jobba hemifrån så känner vi ett ansvar att göra det. Vi hoppas att de nya restriktionerna ger effekt och att läget lugnar ner sig så fort som möjligt. Var rädda om varandra!
Läs mer...

18

mar 20

ESVAS jobbar på som vanligt – men lite annorlunda!

De rådande omständigheter vi befinner oss i är minst sagt exceptionella och berör oss alla, men vi på ESVAS vill försäkra er om att vår verksamhet med laddning av verktyg och konsulttjänster fortsätter precis så normalt det går. Vi värnar dock om individen och tar vårt fulla ansvar för att inte utsätta våra butikers eller våra egna medarbetare för eventuell smittspridning, men det hindrar oss inte från att arbeta på som vanligt - det sker bara lite annorlunda! Med lika mycket stöttning till butik som vanligt, arbetar vi sedan i måndags 16/3 hemifrån och tack vare digitala lösningar kan vi tillsvidare utesluta alla butiksbesök. Vi följer utvecklingen och fattar beslut vecka för vecka med en stor förhoppning att allt snart återgår till det mer normala. Har ni frågor och/eller synpunkter på vårt ställningstagande är vi tacksam för återkoppling. Ta hand om er och alla i er närhet!
Läs mer...

1

feb 20

CSR – klimatkompensering

Liksom förra året väljer vi att engagera oss i olika CSR-projekt där bland annat klimatkompensation för kodioxidutsläpp av företagets tjänstebilresor och kaffekonsumtion på kontoret ingår. Läs mer här!
Läs mer...

1

dec 18

Maxi Sundsvall som börjar använda vår Kund- & Marknadsanalys.

Joakim har fått nöjet att arbeta med Maxi Sundsvall som börjar använda vår Kund- & Marknadsanalys. Välkomna som kund hos oss!
Läs mer...
1 2 3 4

Maxi- och Kvantumbutiker

16 Maxi- och Kvantumbutiker har valt ett närmare och långsiktigt samarbete med oss

Ökad lönsamhet i ICA-butik

Viet ni om att:
Vi garanterar ökad lönsamhet i ICA-butik

Marknadsanalys i er butik

Vill ni också använda vår Kund- och Marknadsanalys i er butik? Vi vågar påstå att tjänsten är bäst på marknaden

Uppföljningsverktyget Ratten

I år släpps nya versionen av uppföljningsverktyget Ratten 6.0Förbättringar och nya möjligheter – som vanligt efter önskemål från våra användare!

Redovisningsverktyg

Många ICA-butiker,Ekonomigruppen i Sthlm AB, Economica TV AB och Ekonomgruppen är redovisningsbyråer som lovordar våra redovisningsverktyg

Ökad lönsamhet i ICA-butik

Vi ökar lönsamhet i ICA-butik & erbjuder en unik stöttning i hela ekonomistyrningskedjan – från handlare till ansvarig, budget till resultat, siffror till sammanställda analyser, problem till åtgärdsplaner