Vill du veta vilka som valt att arbeta med oss?

Läs om våra kunder och
våra övriga nyheter här!


8

jun 22

Ny medarbetare!

Vi vill med glädje meddela att vi har rekryterat en ny medarbetare från och med 1/9-2022. Johanna Larsson kommer tidigare från Devisum där hon har jobbat som koordinator med en hel del blandade arbetsuppgifter. Johanna kommer att blanda administrativa uppgifter med support hos oss på ESVAS. Vi välkomnar redan nu Johanna till företaget.
Läs mer...

25

apr 22

MAXI Skellefteå

Vi välkomnar MAXI Skellefteå som ny kund hos oss! Dem har valt att börja använda vår Kund- & marknadsanalys, uppföljningsverktyget Ratten och även budget inför kommande år. VÄLKOMNA!
Läs mer...

28

feb 22

KVANTUM Gränby

Kvantum Gränby har, utöver Kund- & marknadsanalys, nu även uppföljningsverktyget Ratten i sin tjänst- & verktygsportfölj från ESVAS. Man har även stöttning i budgetarbetet.
Läs mer...

1

dec 21

CSR-projekt 2020-2021

Liksom tidigare år har vi valt att engagera oss i olika CSR projekt. Under 2020/2021 har vi valt att donera till Helpfulness Foundation, som arbetar för att barn ska få tillgång till skolmat, skolmaterial och andra resurser som saknas i vardagen. Vårt bidrag hjälpte privatskolan Ebenezer Academy i Kenya att bygga fem nya klassrum för att säkra social distans under Covid-19 pandemin. Vårt andra projekt under 2020/2021 var att stödja Föreningen Kvinnohuset i Västerås. Vill du veta mer om våra tidigare CSR-projekt – läs mer
Läs mer...

18

okt 21

Ratten 8.0

Vi strävar hela tiden efter att optimera och skräddarsy verktygen för våra butiker. Nu har samtliga användare av uppföljningsverktyget Ratten gått över till den senaste versionen 8.0, som är uppdaterad med önskemål från butik och förbättringar.  
Läs mer...
1 2 3 6

Maxi- och Kvantumbutiker

16 Maxi- och Kvantumbutiker har valt ett närmare och långsiktigt samarbete med oss

Ökad lönsamhet i ICA-butik

Viet ni om att:
Vi garanterar ökad lönsamhet i ICA-butik

Marknadsanalys i er butik

Vill ni också använda vår Kund- och Marknadsanalys i er butik? Vi vågar påstå att tjänsten är bäst på marknaden

Uppföljningsverktyget Ratten

I år släpps nya versionen av uppföljningsverktyget Ratten 6.0Förbättringar och nya möjligheter – som vanligt efter önskemål från våra användare!

Redovisningsverktyg

Många ICA-butiker,Ekonomigruppen i Sthlm AB, Economica TV AB och Ekonomgruppen är redovisningsbyråer som lovordar våra redovisningsverktyg

Ökad lönsamhet i ICA-butik

Vi ökar lönsamhet i ICA-butik & erbjuder en unik stöttning i hela ekonomistyrningskedjan – från handlare till ansvarig, budget till resultat, siffror till sammanställda analyser, problem till åtgärdsplaner